Lokaler uthyres

Hyra


Monika Olsson har mångårig erfarenhet av att arbeta med förmedling av kommersiella lokaler, kontor samt uthyrning av privatbostäder. Vi hjälper företag, bostadsinnehavare och hyresgäster att tryggt och professionellt länkas samman i en lyckad affär.Lokaler


-Om man inte själv besitter ett stort nätverk i fastighetsbranschen är vårt tips att använda sig av en etableringskonsult. En etableringskonsult sköter både uppsökandet av lokaler och förhandlingarna inför kontraktsskrivning. Tänkt också på att det går att förhandla om allt. Allt från hyra till diverse klausuler.


Vi hjälper dig gärna att sälja din butikslokal eller hitta den perfekta lokalen för just din verksamhet,

oavsett om du vill hyra eller köpa. Vill du sälja en lokal är vi med dig hela vägen, från värdering till kontaktskrivning.


Är du ute efter att hyra eller hyra ut din lokal ser vi till att hjälpa dig med allt från frågor

angående uthyrning till färdiga helhetslösningar.


Behöver du hjälp med att sälja/hyra ut din lokal eller söker du en lokal för din verksamhet kontakt oss.Privat


Hyra bostäder och fritidshus

För många av våra kunder är hyra av bostad ett bra alternativ för t ex mer kortsiktiga behov av boenden. På samma sätt är uthyrning till både svenska och våra många internationella kunder en möjlighet istället för att lämna bostaden tom långa tider. Vi erbjuder service för både hyra och uthyrning såväl i Sverige som övriga världen.


Kontakta oss så berättar vi mer.