Baskemöllegatan 5G

2a på Östra Sorgenfri


En alldeles nyrenoverad ljus 2a, belägen högst upp i fastigheten, genomgående med tilltalande utsikt från den inglasade balkongen. Nylagt ljust parkettgolv löper genom hela lägenheten och ljusgrå rå betonginspirerad struktur på väggarna i hallen. I övrigt går lägenheten i vitt. Likaså köket med luckor i vit högglans med handtag i rostfritt stål. Nya maskiner även de rostfria och en induktionshäll med glasfläkt ovan. Diskmaskinen är stiligt inbyggd och gömd under diskbänken, försedd med en vit högglansfront, samma som de övriga luckorna. Vackert beiget ljust marmorerade kakelplattor på väggarna.

Badrummet har ökats upp i storlek och är beklätt med vitt kakel och ljusgrått sexkantsformat klinker på golvet och som sedan följer klädsamt upp på duschväggen.

Subtila spotlights i taket i hela lägenheten och nya vita innerdörrar samt en befintlig säkerhetsdörr. En ny elcentral är även installerad. Och i original finns fortfarande de vackra grönmelerade fönsterbrädorna i natursten.


Den ytterst välskötta och lummiga innergården bjuder på samkväm av många olika slag och har attribut som välkomnar sociala sittningar i olika miljöer.


Lägenheten är i övrigt belägen på bra cykelavstånd till Malmö centrum och med ytterst goda möjligheter till kollektivtrafik i form av både buss och tåg.  


Den här lägenheten är en pärla!

Den är idag direkt inflyttningsklar och bör absolut ses.


Vid intresse, varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare!


Pris

1 295 000kr  


Fakta

Bostadstyp   

Boarea         

Antal rum       

Avgift/månad 

Pris/m²           

Byggår           

Bostadsrättslägenhet

59m2

2 rum

4 184 kr/mån

17 797 kr/m2

1946